top of page
TAPWAGENS
 

Het Corona tijdperk heeft ons geleerd dat mobiele catering ook mogelijk is bij het serveren van onze drankjes en hapjes uit een omgebouwde vrachtwagen, vintage caravan en paardentrailer.  Onze tapwagens zijn volledig uitgerust en worden geleverd met professioneel personeel om perfect te passen bij allerlei soorten binnen- en buitenevenementen. Of het nu gaat om een ​​bierfestival, bruiloft, bedrijfsborrel, buurtfeest of een barbecue in de achtertuin.
Een tapwagen huren kan al vanaf € 250,- (incl btw):
• Bezorgen, opzetten en ophalen binnen 50 km van Amsterdam is gratis. Uiteraard komen we ook op locaties die meer dan 50 km verder weg liggen behalve de Waddeneilanden (meerprijs € 1,49 per km).


Voor meer informatie en boekingen klik hier

Roots Radics IMG-20220827-WA0011_edited.
BIERTRUCK BREWS AND BITES
 

Dit klassieke Renault busje is omgebouwd tot biertruck met een traditioneel tapsysteem in pubstijl en een grote koelkast vol heerlijke brouwsels en hapjes naar jouw smaak. Uitermate geschikt voor allerlei soorten evenementen, of het nu een bierfestival of bedrijfsuitje is.
Voor meer informatie en boekingen klik hier

FB_IMG_1663799679888_edited.jpg
DE GLOBETROTTER

 

​​De Globetrotter is een een mobiele baravan. Om precies te zijn een door ons omgebouwde vintage Constructam caravan uit 1972. De Globetrotter is een echte blikvanger, waar je ook gaat, je krijgt veel bekijks. En 

is volledig uitgerust om verschillende brouwsels te serveren zoals: heerlijk speciaalbier, hard seltzer, botanische frisdranken, tonic waters, koffie en mocktails. (Jurk en smoking niet inbegrepen!). Leuk om met een kleine groep vrienden een VIP behandeling te ervaren op een huwelijksfeest of een ander evenement.

Voor meer informatie en boekingen klik hier

detail horse trailer bar 11a528406bdc967429d0b97e095bd1a3.jpg
BRONCO BILLY BAR TRAILER
 
NOG NIET BESCHIKBAAR

Bronco Billy is onze paardentrailer die na renovatie in 2023 een nieuw leven gaat beginnen als robuuste bar trailer. Wij verhuren deze volledig uitgeruste bar trailer voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeesten, bruiloften of elk ander evenement.

Voor meer informatie en boekingen klik hier

 

bottom of page