top of page

EVENEMENTEN

Als je op zoek bent naar een authentieke festivalervaring met tal van bierproeverijen, livemuziek en heerlijk eten, dan mag je ons volgende festival niet overslaan. Hou onze agenda in de gaten en we hopen je snel te zien.

Wanneer / waar: Het evenement vindt elk jaar eind september of begin oktober plaats. Dit jaar zijn de data 28 – 29 september 2023. Het Roots Radics Brewing Company Bierfest vindt plaats in Brasapark. Je kunt een bierhal in Beierse stijl verwachten, compleet met thema-inrichting en een Oompah-band.
Zondag en zondag tussen 12.00 en 20.00 uur

Wanneer / Waar:​ Afrikamuseum
Postweg 6
6571 CS Berg en Dal

Zaterdag 18 juni 2022 tussen 13-20u

Keti Koti Afrika-museum

Na twee jaar afwezigheid gaat in 2022 eindelijk het Keti Koti festival weer door. Deze dag staan we stil bij het slavernijverleden en kijken we samen naar de toekomst; we vieren vrijheid, gelijkwaardigheid en verbondenheid met een dag vol muziek, workshops en heerlijk eten en drinken.

Roots Radics Brewing Company Bierfest

The Roots Radics Brewing Company Bierfest biedt een kans om te eten, drinken en vrolijk te zijn in de beste traditie van de biercultuur. Dit festival biedt een enorme selectie bier en gerechten, evenals het beste dat Amsterdam Zuidoost te bieden heeft.

Wat te verwachten
Er zijn tal van bierproeverijen, live muziek en wedstrijden, en meer eisbein, bierpullen en pretzels dan waar je een braadworst op kunt schudden. Dus trek de lederhosen en dirndls uit de kast en bereid je voor op een top Roots Radics Brewing Company Bierfest. Als het allemaal klaar is, kun je gebruik maken van een van de vele opties om veilig thuis te komen van het evenement als aanvulling op hun #DrinkSmart-programma.

 

Bierfest-tickets

Er zijn verschillende niveaus van tickets, beginnend bij de  'Standard Bier Hall' tot de 'Braumeister' met een traditionele Beierse driegangenmaaltijd, een bar-tab, parkeren en meer. U kunt ook een tafel reserveren voor u en uw vrienden. Koop je tickets en ontdek meer op de officiële  Amsterdam Bierfest-website.

bottom of page